Proseduuri

Suunnittelen tatuoinnit aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Suunnittelen tatuoinnit aina yhdessä asiakkaan kanssa. On hyvä tuoda mukana paperille printattua refersnssimateriaalia ja kannattaa etsiä etukäteen netistä aiheeseen sopivia kuvia. Kuvia voi myös lähettää sähköpostiini. 

Pienemmät, yhdellä kertaa valmistuvat tatuoinnit suunnitellaan ja toteutetaan useimmiten samana päivänä. Tarpeen vaatiessa ja etenkin isokokoisten tatuointien suunnittelulle on syytä varata veloitukseton suunnitteluaika. Myös vanhan tatuoinnin peittämiseen vaaditaan erillinen suunnitteluaika. 

Suunnittelun yhteydessä piirretään hahmotelma suoraan asiakkaan iholle. Hahmotelmaa voimme sitten asiakkaan kanssa yhdessä muokata niin, että se istuu parhaalla mahdollisella tavalla kyseiselle ihoalueelle. Paperille siirrettyä hahmotelmaa käytän pohjana, kun piirrän kuvan valmiiksi ennen tatuoimista.

Teen myös portrait tyylisiä tatuointeja, joissa kuva kopiodaan iholle ja freehand tatuointeja, jolloin iholle piirretty kuva tatuoidaan suoraan. Käytän myös eri tapojen yhdistelmiä. Se antaa rajattomat mahdollisuudet, niin tyylillisesti kuin taiteellisestikin, vastata vaativimpiinkin visualisointeihin.

Ota yhteyttä.

Varaa ilmainen suunnitteluaika nyt!

Pispalanvaltatie 11,  33250 TAMPERE

Tikkalantie 53, 82350 TIKKALA

Sähköposti

tat2mika(at)gmail.com